How I survived this November ༒

How I survived this November ༒

editor: Christiana Athanasiadou

Ο Νοέμβρης ως μήνας με τις λιγότερες αργίες ενδείκνυται για οργάνωση και συγκροτημένη δουλειά. Έτσι, κύλησε αυτός ο Νοέμβρης. Με αρκετά calls, ραντεβού και απαιτητικά deadlines θα κλείσει ο μήνας αύριο, ήταν ένας καλός μήνας που μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά σε όσα θέλουμε. Μετά την μετακόμιση του Οκτώβρη, το Νοέμβρη ασχολήθηκα λίγο με DIY κατασκευές, πειραματίστηκα λίγο με τα smoothies (παντού πλέον βάζω γάλα βρώμης), φτιάξαμε λίστες στο spotify και έκανα ένα δυναμικό comeback στο netflix account μου. Εύχομαι να είχατε έναν καλό μήνα, αυτή η έκλειψη να σας έφερε πιο κοντά σε όσα θέλετε να σας ανήκουν και να είστε έτοιμοι για το χειμώνα που είναι στο κατώφλι.

Πώς επιβίωσα αυτόν τον μήνα;

Να η λίστα που κανένας δεν ζήτησε, όμως, κάποιος μπορεί να θέλει τα random μου recommendations, όλα τα details Νοεμβρίου 2021.

  1. Δεν ξέρω αν έχω μιλήσει για τη σειρά Γκρεις & Φράνκι, η σειρά αυτή είναι one of a kind. Ξεκίνησα να τη βλέπω στην πρώτη καραντίνα και καθυστέρησα να δω την πιο πρόσφατη σεζόν. Highly recommended!
  2. Για όσους είναι λάτρεις του μυστηρίου η πρόταση για σειρά είναι: Clickbait.
  3. Sound on. Χτες, Κυριακή ακούσαμε την Amy Winehouse - Back to black - Deluxe edition.
  4. Για όσους θέλουν να πάρουν το αμάξι τους να (σηκωθούν να) φύγουν το Σ/Κ από την πόλη -και επειδή αν δεν βάλεις location στα ig stories τριγκάρεις να ρωτήσουν "που είναι αυτό;- αυτόν τον μήνα και μετά από ενάμισι χρόνο, Παρασκευή απόγευμα, αμέσως μετά τη δουλειά, τα μαζέψαμε και πήγαμε στον Παλαιό Παντελεήμονα. Η καλύτερη λύση για όσους ζουν Θεσσαλονίκη και θέλουν να είναι σε ένα ήρεμο τοπίο, που σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι μακριά, ενώ ταξιδεύεις μόνο μία ώρα.
  5. New favorite instagram account - mantras: λέγεται Inner Philosophy.
  6. New favorite instagram account - food: λέγεται Easy Vegan Recipes.
  7. Το βιβλίο που και αυτόν τον μήνα ξεφύλλισα, αλλά δε διάβασα, υπόσχομαι να το διαβάσω ASAP, γιατί το ξεφυλλίζω καιρό τώρα, είναι οι "Κανονικοί άνθρωποι". More: «Ήθελε απλώς να είναι κανονικός άνθρωπος, να κρύβει ό,τι από τον εαυτό του του φαινόταν ντροπιαστικό και μπερδεμένο». Κανονικοί άνθρωποι. Μια ιστορία για δύο ανθρώπους -σαγηνευτικούς και περίπλοκους- οι οποίοι προσπαθούν να μείνουν χώρια, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Μια ιστορία για το πώς μας διαμορφώνουν τα τραύματά μας και πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουμε αυτό που είμαστε.
  8. "Stress is not in your head, it's in your body." Πώς μπορείς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου; Ποιες είναι οι μικρές εκείνες πράξεις που μπορούν να συμβάλλουν σε μία πιο ευχάριστη ζωή; Αυτό το podcast θα βοηθήσει να τις ανακαλύψεις.
  9. Πριν δύο Σ/Κ "επισκέφτηκα" ένα μουσείο — διαδικτυακά, ενώ ήμουν στον καναπέ μου. Η πλατφόρμα Arts & Culture της Google σε ταξιδεύει και φέρνει κοντά σου τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα, μουσεία γκαλερί του κόσμου.
  10. Yoga time: Μία τάξη που πάντοτε με ηρεμεί και με ρυθμίζει, με μεταφέρει εκεί και πραγματικά δεν μου αφήνει την αίσθηση πως το έκανα εξ' αποστάσεως είναι αυτό. Για τα yogis, η yin yoga είναι ήδη γνωστή. Γίνεται σε αργό ρυθμό, αποτελεί στυλ γιόγκα, ενσωματώνοντας αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, με asanas που κρατούνται για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, δουλεύοντας έτσι την υπομονή.

 

Όλα αυτά βοήθησαν! Προχωράμε, Δεκέμβρη be good. See you soon!

Mantra of the month: We communicate. We fix. We stay.

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο