Πολιτική Επιστροφών

Δε δεχόμαστε επιστροφές των προϊόντων με επιστροφή χρημάτων.

Σχετικά με τις ακυρώσεις παραγγελιών:

Οι ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός 10 ωρών. Στην περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ενημερώστε μας εγκαίρως με σχετικό EMAIL (Θέμα email: ακύρωση παραγγελίας). Η ακύρωση δεν γίνεται δεκτή στην περίπτωση που έχει ήδη προχωρήσει σε αποστολή και βρίσκεται καθ'οδόν.

Εκτός από τις παρακάτω περιπτώσεις στις οποίες γίνεται δεκτή η επιστροφή:

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης

Σε όλες τις περιπτώσεις που σας παραδόθηκαν άλλα από τα πωληθέντα προϊόντα, κατά είδος ή ποσότητα, επιστρέφετε τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης σε εσάς βαρύνουν την Εταιρεία μας, αρκεί να ισχύουν όσα περιγράφονται.

Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση

Φροντίζουμε να παραλάβετε το συντομότερο δυνατό και με τον καλύτερο εφικτό τρόπο την παραγγελία σας, ωστόσο συμβαίνουν κι ατυχήματα! Σ'αυτήν την περίπτωση δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων, αφού πρώτα μας εξηγήσετε το ελάττωμα που εντοπίστηκε στο προϊόν, που σας έχει σταλεί.

Στόχος μας και η βασική μας έγνοια είναι να μείνετε πλήρως ευχαριστημένοι από τη συνεργασία σας μαζί μας.

Συνεπώς, οτιδήποτε έχει προκύψει, επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:30 μέσω DM στο instagram (εκτός επίσημων αργιών) ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση yokedaily@gmail.com, για να μας ενημερώσετε. Όνομα στο θέμα του EMAIL προτείνουμε: Επιστροφή προϊόντος. Εμείς, με βάση τους παρακάτω κανόνες αλλά κυρίως με γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των πιθανών προβλημάτων που μπορεί να έχουν προκύψει με τη παραγγελία σας.

  1. Θα σας απαντήσουμε στο email με επιβεβαιωτικό μήνυμα και τα στοιχεία αποστολής του πακέτου.
  2. Με την ίδια εταιρεία που συνεργαζόμαστε θα μας στείλετε στη διεύθυνση αυτή το πακέτο σας, προκειμένου να δούμε τι έχει συμβεί και να το αντικαταστήσουμε.
  3. Η οικονομική επιβάρυνση της εκ νέου αποστολής είναι δική μας.
  4. Δεν θα πρέπει να έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία: πλύσιμο, μεταποίηση, λεκέδες, φθορά, κλπ.
  5. Κατά την επιστροφή θα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα επιπλέον αξεσουάρ του προϊόντος (ευχαριστήρια κάρτα, περιτύλιγμα κλπ.)
  6. Τέλος, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή δήλωσης υπαναχώρησης.
  7. Η διαδικασία προτείνεται να πραγματοποιείται εντός 15 ημερών από την αγορά.