Ο λόγος που αγαπάμε τα στρώματα της OMONYMA.

Ο λόγος που αγαπάμε τα στρώματα της OMONYMA.

Η ομάδα του YOKE κάνει yoga και εδώ θα γνωρίσετε λίγο καλύτερα τους λόγους που τα yoga mat της OMONYMA άλλαξαν την ρουτίνα μας. Η ομάδα μας αποτελείται από εντελώς διαφορετικές γυναίκες με τελείως διαφορετικές ανάγκες και καθημερινότητες. Οι περισσότερες -πέρα από τη Σόφη της οποίας η ζωή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη yoga να αποτελεί και τη δουλειά της- είναι απλές ασκούμενες, άλλες σε πιο τακτική βάση κι άλλες σε πιο αραιή.

Η γνωριμία μας με την OMONYMA ήταν σίγουρα μια αφορμή να κάνουμε yoga! Αρχικά το PNOE mat, στιβαρό, ήρεμο και υπέροχο, έφτασε στο studio μία μέρα που ετοιμαζόμασταν για το κλείσιμο της ημέρας. Η Δήμητρα, που σπάνια κάνει γιόγκα, αναρωτήθηκε πώς είναι, της κέρδισε την περιέργεια το μακρόστενο κουτί που έφτασε, έτσι το άνοιξε και αρχίσαμε να το σκαλίζουμε παρέα.

Η Χριστιάνα το είχε δοκιμάσει έναν μήνα πριν (διαβάστε εδώ πώς πήγε η πρώτη της γνωριμία με το προϊόν). Η Σόφη μας εξομολογήθηκε πως επιστρέφει τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα γιατί είναι ασφαλές και διαφορετικό. 

Τι το κάνει να ξεχωρίζει;

  • Έχει αντιολισθητική επιφάνεια.

Μπορεί να ακούγεται απλό, όμως δεν είναι. Όποιος έχει δοκιμάσει διάφορα στρώματα μάλλον από προσωπική εμπειρία γνωρίζει ότι άλλα "σπάνε" κι άλλα είναι υπερβολικά ελαστικά με αποτέλεσμα σε ασκήσεις που απαιτούν έντονη σταθερότητα στα χέρια ή στα πόδια να μη νιώθεις ασφάλεια, για να τις ολοκληρώσεις και να καταλήγεις να το στρώνεις ή να το μετακινείς ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της πρακτικής. Το PNOE mat, αντιθέτως, είναι τόσο σταθερό που μετά την πρακτική δε θέλεις να το μαζέψεις. Είναι προορισμένο να είναι ένα με την γη.

  • Οικολογικός χαρακτήρας

Τα στρώματα είναι φτιαγμένα από φυσικό καουτσούκ, ενώ η εταιρεία συμβάλλει στο μειωμένο οικολογικό αποτύπωμα της μέσω του eco friendly packaging το οποίο αποτελείται κατ'αποκλειστικότητα από χαρτί, μιας και προορίζεται για επανάχρηση ή/και ανακύκλωση.

  • Μεγάλη αντοχή στο χρόνο

Ακριβώς χάρη στην κατασκευή του το yoga mat της OMONYMA αντέχει στον χρόνο και είναι μία επένδυση που αξίζει να κάνει όποιος ασχολείται με τη yoga.

  • Έχει μεγαλύτερο πλάτος 

Ό,τι κι αν συμβεί κατά την πρακτική, έχεις την αίσθηση πως υπάρχει επαρκής χώρος για να κινηθείς, να επανέλθεις, να πέσεις και να ξανασηκωθείς.

  • Σχέδιο που βοηθάει στη σωστή ευθυγράμμιση

Ease | Balance | Transform

Τι νέο υπάρχει;

Ένα travel mat PNOE που πάει παντού!
Στην φιλοσοφία και με ανάλογη ποιότητα του "PNOE" σχεδιάστηκε και το Travel Mat "PNOE" εισάγοντας την καινοτομία της εύκολης μεταφοράς, αφού το στρώμα διπλώνεται και χωράει στην βαλίτσα σου, όπως μία μεγάλη πετσέτα.
Το στρώμα αυτό βασίζεται σε μια καινοτομία υλικών, που στοχεύουν να συνδυάσουν την ευκολία μεταφοράς, με την ποιότητα και αντοχή του βασικού μας στρώματος.
Είναι πιστοποιημένο από την NBTS, αποτελείται από πλήρως αντιολισθητική επιφάνεια και υποαλλεργικά υλικά που εμποδίζουν μυρωδιές και σημάδια.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Αν ψάχνεις ένα ανοιξιάτικο δώρο για τον εαυτό σου ή κάποιον δικό σου που λατρεύει την yoga, εμείς σου προτείνουμε με αγάπη και ειλικρίνεια σίγουρα αυτό!

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.