The story behind "Go All Out" Collection

The story behind "Go All Out" Collection

"Ένα απόγευμα καθόμασταν με την Μαρίνα στο σπίτι, ήταν αρχές Νοέμβρη και αυτό ήταν το πρώτο μας ραντεβού για το branding και τα guidelines της νέας μας κολεξιόν, για να αποφασίσουμε τα μηνύματα που θέλουμε να επικοινωνεί και να συντονίσουμε ενέργειες, της κολεξιόν, της οποίας εννοείται δεν γνωρίζαμε ούτε το όνομα για την ώρα, ούτε τα προϊόντα που θα στεγάσει. Γνωρίζαμε πως θα σηκώσουμε μανίκια και το 'χουμε!
Ήρθαν οι καφέδες μας. Άρχισα να μας παρατηρώ. Είχαν αλλάξει οι ζωές μας ολοσχερώς. Η τρίτη σεζόν για το YOKE είχε αρχίσει, εδώ, στην Αθήνα, εμείς είχαμε συμπληρώσει καιρό ως ομάδα πια. Γνωρίζαμε η μία την άλλη, σε όλες τις φάσεις αυτού του ταξιδιού και είχαμε μόλις αρχίσει μία νέα ζωή κι οι δυο μας.
Άρχισα να της εξηγώ την ανάγκη μας για ένα όνομα που εκφράζει το πού βρισκόμαστε γεωγραφικά, αλλά και συναισθηματικά, που θα συνοψίζει την κοινή μας -μετά από τρία χρόνια- αφετηρία, τις μετακομίσεις που προηγήθηκαν και την ανυπομονησία μας για όλα όσα έρχονται.
Όπως ίσως σας ακούγεται λογικό μας ήρθε στο νου αρχικά το "Go For It", που βέβαια μας φαινόταν κάπως κλισέ και βαρετό. Ναι, μας φαινόταν πολύ κλισέ και πολύ βαρετό!
Άλλωστε, είναι όλες αυτές οι κατά τα άλλα άψογες motivational φράσεις, που δεν εισακούν στην πραγματικότητα. Το Go All Out μας άρεσε περισσότερο καθώς εμπεριέχει το ρίσκο, το άβολο της υπόθεσης και όοοολον τον ενθουσιασμό. Αυτό είναι "Gi All Out. Pull Out The Stops!". Έτσι, γεννήθηκε η κολεξιόν μας και τα κομμάτια άρχισαν να ενώνονται, όπως γίνεται πάντοτε με έναν μαγικό τρόπο. Το τεύχος αποφασίσαμε να είναι θεματικό! Τα προϊόντα θα περνάνε όμοια μηνύματα, η καθημερινότητα μας θα τα αγκαλιάσει όλα, άλλωστε αυτή εμπνέει την ύπαρξή τους.
Η καθημερινότητα γεννάει τα πάντα. Γεννάει τις ιδέες, γεννάει τις συνήθειες.
Κι εμείς απλώς τις αποτυπώνουμε σε χαρτί.
Η παραγωγική διαδικασία είχε ξεκινήσει, ραντεβού, δείγματα και ατέλειωτη δουλειά.
Ήρθε η ώρα της πρώτης μας καμπάνιας. Νιώθαμε έντονα την ανάγκη μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο λειτουργίας μας να αποτυπώσουμε μέσα από μία περσόνα ένα μήνυμα και το target group μας.
Αν το ΥΟΚΕ ήταν άνθρωπος ποιος θα ήταν;
Εσύ. Όλοι εμείς. 
Που προσπαθούμε να είμαστε τέλειοι και καταλήγουμε να είμαστε 100% imperfect. Που αργούμε κι ας ξεκινήσαμε μία ώρα πριν. Που κλείνουμε το ξυπνητήρι με νεύρα. Που περιμένουμε την Παρασκευή. Που διορθώνουμε τα κείμενα και πάλι ξεφεύγουν λάθη. Που παίρνουμε 3 tote bags στην λαϊκή μα τελικά χρειαζόμασταν 15.
Αλλά κι εμείς που στο τέλος της ημέρας, θα γυρίσουμε σε ένα ζεστό σπίτι. Που θα χαρούμε μ’όσα έχουμε. Που θα κάνουμε μία αγκαλιά. Που θα τα βρούμε μετά τον καβγά. Που κάποιος μας βοήθησε και μας έφτιαξε την ημέρα. Που πιστεύουμε πως μαζί το «χουμε».

Είναι ωραία να μην είσαι τέλειος.
XX, Christiana & Yoke Team.

Stills: Giannis Paraskevas

Back to blog