New normality time.

New normality time.

editor: Theodora Tsevas

Με την έναρξη του καλοκαιριού, το ΥΟΚΕ the Brand οφείλει να είναι συνεπές απέναντι στους αναγνώστες και σε όλους εκείνους που αγάπησαν και στήριξαν το brand όλο αυτό το διάστημα και πάνω απ’ όλα, να προσπαθεί να κρατάει την επικοινωνία με τον κόσμο ζωντανή, παρά τις αντιξοότητες. Τι έρχεται τον Ιούλιο στο Yoke;

Με την ίδια φιλοσοφία, όπως και στην χειμερινή κολεξιόν, το YOKE the Brand φέρνει μια καινούρια δόση κανονικότητας μέσα σε μία χρονιά που οι έννοιες κανονικότητα και χρόνος ήταν ρευστές. Η καινούργια κολεξιόν του φετινού καλοκαιριού, δίνει χώρο στην δημιουργικότητα, στην σημασία του “τώρα” και τον επαναπροσδιορισμό του τι σημαίνει “κανονικότητα” ή normalidad, όπως και ονομάστηκε τελικά. Ας δημιουργήσουμε μαζί μια nueva normalidad με πλώρη το καινούργιο summer book που σύντομα θα κρατάτε στα χέρια σας και την ανανεωμένη κολεξιόν του YOKE. Vamos!

Summer Book 

Το Summer Book που κρατάμε στα χέρια μας και σύντομα θα είναι διαθέσιμο για εσάς, έχει ως σκοπό να είναι το positivity booster αυτού του καλοκαιριού. Με την ίδια φιλοσοφία που έχει το YOKE the Brand, το booklet είναι 100% handmade και περιέχει κείμενα, φωτογραφίες και illustrations. Ο στόχος είναι να ταξιδέψει ο αναγνώστης μέσα από εικόνες και σκέψεις που θυμίζουν μια καινούργια κανονικότητα, αλλά και αναμνήσεις από παλιότερα καλοκαίρια.

Beach Tote Bag

Την συνέχεια των χειμερινών ΤΟΤΕ bags με τις ονομασίες Tuya και Hermanas, υποδέχεται η  καινούργια TOTE “Palma” που, όπως το μαρτυρά το όνομα της, προορίζεται κυρίως για τις εξορμήσεις μας στην παραλία, τις καλοκαιρινές εκδρομές, τις μικρές ή μεγάλες βόλτες, αλλά και τις τακτικές εξορμήσεις μας στο σουπερ μαρκετ. Είναι φτιαγμένη από 100% βαμβάκι, βιοδιασπώμενο και ανακυκλώσιμο υλικό. Πλένεται στο χέρι στους 30 βαθμούς και σιδερώνεται κανονικά.

Καπέλα - Bucket hats 

Τα bucket hats ή fishing hats όπως επίσης λέγονται, έκαναν την εμφάνιση της τους κοντά στο 1900. Αρχικά το υλικό που χρησιμοποιούσαν για να τα φτιάξουν ήταν η μάλλινη τσόχα ή το ύφασμα τουίντ. Τα bucket hat τα φορούσαν κυρίως Ιρλανδοί αγρότες και ψαράδες ως προστασία από τη βροχή. Από το 2020 μέχρι και τώρα τα bucket hat ξαναέκαναν την εμφάνιση τους φτιαγμένα όμως από διαφορετικά υλικά. Η Δήμητρα ετοίμασε με πολύ μεράκι τα bucket hats της κολεξιόν του ΥΟΚΕ με βασικό υλικό το πετσετέ επένδυση έξω και μέσα στο καπέλο βαμβακερό ύφασμα. Τα καπέλα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: απαλό γκρι, baby blue + baby pink. Γι αυτά τα καπέλα θα κάνετε λίγη υπομονή παραπάνω καθώς ράβονται στο χέρι και με τη made to order φιλοσοφία θα τα ετοιμάζουμε για εσάς!

Scrunchies 

Στην ίδια λογική με τα bucket hats, η Δήμητρα επιμελήθηκε και τα καλοκαιρινά scrunchies. Τα scrunchies ήρθαν πρόσφατα ξανά στην μόδα και έχουν γίνει από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ μαλλιών. Είναι φτιαγμένα από πετσετέ ύφασμα, και διατίθενται σε τρία χρώματα. Προορίζονται για χρήση κυρίως στη θάλασσα, πρίν η μετά το γυμναστήριο, όσοι τα επιλέξετε θα δείτε πως είναι πολύ πρακτικά και ελαστικά.

HOME SWEET HOME COLLECTION
Soaps

Τα selfcare προϊόντα κάνουν μία ακόμη φορά την εμφάνισή τους και στην καλοκαιρινή κολεξιόν του ΥΟΚΕ. Ειδικότερα το καλοκαίρι που το δέρμα εμφανίζει ευαισθησίες και επειδή ανέκαθεν ο καλός καθαρισμός του προσώπου είναι μια σημαντική υπόθεση χειμώνα - καλοκαίρι, σε συνεργασία με την Aenaon Kallos-Natural cosmetics, δημιουργήσαμε ένα χειροποίητο raw σαπούνι για το πρόσωπο. Τα κύρια αγνά υλικά του σαπουνιού είναι το νερό, ελαιόλαδο, Sodium Cocoate Coconut Oil, Lavandula angustifolia. Το Aenaon Kallos- Natural cosmetics είναι μια Ελληνική εταιρεία που έχει ως στόχο να προσφέρει φυσικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών και parabens.

Mugs

Για εκείνους που δεν ζουν χωρίς καφέ ή για εκείνους που θέλουν να χρησιμοποιούν μία όμορφη κούπα για τα ροφήματα ή smoothies τους, σε συνεργασία με το myrtmigi shop δημιουργήσαμε κούπες με την υπογραφή του ΥΟΚΕ μας. Το Myrtmigi shop είναι ένα brand χειροποίητων κεραμικών, ενώ παράλληλα η δημιουργός του φτιάχνει και χειροποίητα κοσμήματα. Η Μυρτώ έχει σπουδάσει product design + making στην Αγγλία και αντλεί έμπνευση από τη μουσική και τη φύση. Οι κούπες -  smoothie bowls διατίθεται με ή χωρίς χερούλι, σε λευκό χρώμα. Πλένονται στο χέρι και όταν και αν ποτέ τις βαρεθείτε, μπορείτε να φυτέψετε ένα φυτούλι σ'αυτές.

Plant Hangers

Η Μαρίκα είναι φίλη, αλλά εκτός από φίλη είναι πλέον και ο άνθρωπος πίσω από το Karima Macrame στο οποίο μπορεί κάποιος να βρει μακραμέ με χαρακτήρα. Χρησιμοποιεί αποκλειστικά ανακυκλωμένο βαμβάκι, την ενδιαφέρει πολύ το οικολογικό της αποτύπωμα να παραμένει μικρό-ή και ανύπαρκτο. Όσα φτιάχνει είναι στο χέρι και έτσι αποφασίσαμε με την Μαρίκα να φτιάξουμε δύο αγαπημένα σχέδια για να κρεμάμε τα φυτά μας και τα μοιραζόμαστε μαζί σας σε λευκό και λαχανί χρώμα.

 Μας έλειψαν οι κανονικότητες μας, οι αγκαλιές μας, τα ταξίδια μας! Να αυτά σκεφτόμασταν και ετοιμάσαμε όσα βλέπετε! Cheers! Ευχές για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι παιδιά!

Regresar al blog