6 minimal items we love

6 minimal items we love

Create a place you can live in. Ορισμένα αντικείμενα με το που τα πρωτοδούμε ξέρουμε πως έχουν χαρακτήρα και το νιώθουμε πως θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό.

Σ'αυτό το blogpost σε συνεργασία με το abnormal concept και εμπνευσμένοι από τη φιλοσοφία πίσω από αυτό, θα μοιραστούμε μαζί σας τα minimal αντικείμενα για κάθε σπίτι, που έχουμε ξεχωρίσει.

Minimalism is a way of thinking.

Ο σύγχρονος μινιμαλισμός είναι λειτουργικός, έξυπνος και έχει πολλές μορφές. Ο μινιμαλισμός ως ρεύμα αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1960 και έχει περάσει από πολλές φάσεις και τάσεις μέχρι σήμερα. Η τέχνη του ελάχιστου βρίσκει εφαρμογή σε όλες τις πτυχές της ζωής μας και έχει πολλά να μας διδάξει. Ρίχνοντας μία ματιά στο δωμάτιο σας αυτήν τη στιγμή βλέπετε κάτι το οποίο δεν έχει λόγο και σκοπό εκεί που είναι; Αντικρίζετε ένα απλό αντικείμενο που δεν έχετε χρησιμοποιήσει για καιρό; Ο μινιμαλισμός δεν είναι μόδα, αλλά μία άλλη ματιά στα πράγματα. Ο μινιμαλισμός μπορεί να μας διδάξει να έχουμε αυτό που χρειαζόμαστε δημιουργώντας ανάλαφρα και λειτουργικά περιβάλλοντα.

                          

    designed in Denmark. Κεραμική κανάτα σε γήινες αποχρώσεις. Το γεωμετρικό της σχήμα την καθιστά μοναδική. Το χρώμα της άμμου και το σχήμα της καθιστά πολύ εύκολο το να συνδυαστεί με άλλα υλικά ή αντικείμενα.

                             

      set of 4 coasters. Χρήσιμα και πρακτικά. Ένα σετ από 4 ξεχωριστά σουβέρ, φτιαγμένα από μάρμαρο και θρύμματα από ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους. Για να πάρουν το σχήμα που έχουν έχουν δουλευτεί τόσο με μηχάνηματα, όσο και με το χέρι

          designed in Denmark. Αυτή η λάμπα έχει προορίζεται ως διακοσμητικό και χρηστικό αντικείμενο στο γραφείο ή στο σπίτι. Δίνει το τέλειο φως στο χώρο και είναι μεταλλική. 
            Ο Carsten Beck είναι Δανός σχεδιαστής και καλλιτέχνης, ο οποίος ασχολείται έντονα με τα γεωμετρικά σχήματα, με μία μαθηματική ακρίβεια στις λεπτομέρειες και την ποιότητα αυτών.

              ιδανική για τους λάτρεις του specialty slow coffee.

                 

                designed in Denmark. Χρηστικά και μικρά. Ιδανικά για την κουζίνα, το μπάνιο και την οργάνωση δωματίου.

                  A text in collaboration with  
                  All photos belong to abnormal concept. 
                  Το abnormal concept είναι ένα design store που στοχεύει στην λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα σε όλα τα επίπεδα, έχοντας slow living goods και certified eco packaging. Στο Abnormal Concept βρίσκει κανείς τις ακόλουθες βασικές κατηγορίες: Homeware, Lifestyle, Vintage.
                  Read more at: abnormal-concept.com.
                  Regresar al blog