Mother earth has to tell us

Mother earth has to tell us

editor: Christiana Athanasiadou

Botanical journey

5 διαφορετικά μείγματα βοτάνων για διαφορετικές λειτουργίες
5 διαφορετικές συσκευασίες βοτάνων που τείνουν να ενεργοποιήσουν 5 διαφορετικά συναισθήματα

Uniting the world in a cup.

Στην εποχή που η "ευεξία" συζητιέται και πολλές φορές καταλήγει να είναι τάση ή αυτοσκοπός, έρχεται η στιγμή της συνειδητοποίησης πως είναι ανάγκη και τίποτα άλλο. Είναι στάση ζωής και ο μοναδικός τρόπος να πετύχεις την σωματική και την ψυχική σου υγεία. Να σε φροντίσεις. Βλέποντας τους τρελούς ρυθμούς ζωής και την αναποτελεσματικότητα των όσων κάνουμε τόσο καιρό για να θεραπευτούμε, οφείλουμε να σκεφτούμε γιατί ζούμε σε έναν κόσμο με κρίσεις πανικού, που προσφάτως αρχίσαμε να συζητάμε;

Γιατί η αλλαγή καριέρας δεν ήταν κοινωνικώς αποδεκτή μέχρι κάποια χρόνια πριν; Γιατί το slow living πρέπει να μας το ξανασυστήσουν; Γιατί τα φυτικά προϊόντα παύουν να είναι τάση και εγκαθιδρύονται; Γιατί ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την ευτυχία στον μινιμαλισμό και τη στροφή στη φύση; Γιατί δεν αντέχουμε την τεχνολογία και στρεφόμαστε συνειδητά στο "παλιό", για παράδειγμα στα έντυπα και τα βινύλια ξανά;

Μπορεί όλα αυτά να είναι τάση. Ναι, μπορεί! Μπορεί σε λίγα χρόνια από τώρα να κατανοήσουμε πως είναι απλά ο δρόμος για την ίαση. Να είναι μία συνειδητή επιλογή. Σ'αυτό το πλαίσιο, έχουμε ανάγκη από ανθρώπους και brands που το πρεσβεύουν και συνεισφέρουν στο wellness με ουσία. Η SARISTI ιδρύθηκε το 2016 στην Αθήνα και γεννιέται από την ιδέα ότι η μητέρα φύση έχει πολλά να μας δώσει και πώς ο συνδυασμός των δυνάμεων της είναι ικανός για την καλύτερη θωράκιση του οργανισμού μας. Με συμμάχους της τη φωτιά, το νερό, τον αέρα, τη γη και το πέμπτο στοιχείο, τον αιθέρα έρχεται στη ζωή μας. Ας την αφήσουμε να μπει.

Οι ποικιλίες βοτάνων και λίγα λόγια για αυτές.
Τι τις διαφοροποιεί μεταξύ τους και ποια να επιλέξω;

Hangover

Revive-Feel alive.

Στάση Νο1. Το Hangover της SARISTI είναι ένα αποτοξινωτικό blend. Ο τρόπος να αφήσεις πίσω σου το hangover και τις τοξίνες! Δοκιμάζοντας το μπορείς να απελευθερωθείς με ένα αναζωογονητικό μείγμα βοτάνων και να υποδειχθείς ένα νέο εαυτό. Αποτελείται από ένα απαλό συνδυασμό πιπερόριζας και μέντας με μια υποψία κόλιανδρου, που θα δροσίσει τον ουρανίσκο σας και θα σας χαρίσει ευεξία στο λεπτό. Στη συσκευασία θα βρείτε το παγώνι, το οποίο συμβολίζει τη μοναδικότητα και τη λάμψη. Όπως απελευθερώνει την ομορφιά του με το άνοιγμα των φτερών, έτσι συμβολίζεται η αναζωογόνηση που θα αισθάνεσαι μετά το ρόφημα σου.

Vitality

Ready to roar!

Επόμενη στάση το Vitality. Ο οργανισμός μας, όμως, δεν έχει ανάγκη μόνο το detox του, έχει μεγάλη ανάγκη κάποιες φορές την ενεργοποίηση και την δραστηριοποίηση. Αν αισθάνεσαι κουρασμένος και ψάχνεις κάτι τονωτικό, αγνοώντας την επιλογή της καφεΐνης, έχεις τη λύση στα χέρια σου. Το συγκεκριμένο μείγμα βοτάνων σε τονώνει όταν το έχεις ανάγκη, σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι. Τι περιέχει; Την αγαπημένη σου ίσως κανέλα, ιβίσκο και ένα δροσερό άρωμα δεντρολίβανου.

 

Digest

Belly's best buddy.

Τα βότανα είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος για την θεραπεία ορισμένων προβλημάτων. Παρακάτω θα δούμε το μείγμα που έχω προτείνει σε αρκετούς φίλους μου για τη αϋπνία, πριν φτάσουμε, όμως, εκεί ας συζητήσουμε για το στομάχι μας και την καλή του λειτουργία. Το συγκεκριμένο τσάι Digest με σύμβολο το ελάφι, που δεν είναι μία τυχαία επιλογή, αλλά εκπρόσωπος της αγνότητας, του συντονισμού με τη φύση και της επιλεκτικότητας της τροφής έρχεται να μας καταπραΰνει από τις ενοχλήσεις στο στομάχι. Μπορείς να εντάξεις μια νέα ιεροτελεστία μετά τα γεύματά σου. Απολαύστε ένα γήινο αφέψημα που συνδυάζει χαμομήλι, μαραθόσπορο και μοσχοκάρφι και μια διακριτική υποψία κύμινου που χαρίζει απίστευτη αίσθηση ανακούφισης.

Love

Kiss... and don't tell!

Για όσους είναι φαν των πιο πικάντικων γεύσεων το Love θα αποτελέσει και την επιλογή τους. Διεγείρει τις αισθήσεις, υπενθυμίζει πως "η πραγματική αγάπη πηγάζει από μέσα μας, εκεί ακριβώς που είναι και το κέντρο μας". Ένα μείγμα  από πλούσια γλυκόπικρα αρώματα με μπούκοβο, βανίλια και κακάο διεγείρουν τον πόθο, ενώ τα φύλλα μάτε δημιουργούν μια γήινη αντίθεση. Με σύμβολο τα 2 φλαμίνγκο που παραμένουν πιστά και ερωτευμένα για πάντα!

Relax

Slow down, take it easy!

Για το τέλος, Relax. Προσωπικά, το προτιμώ το βράδυ και δεν χορταίνω να βλέπω τη συσκευασία του με ένα panda που ξαπλώνει. Ιδανικό για την ώρα της αποσυμπίεσης πριν τον ύπνο. Το μείγμα βοτάνων Relax ανακουφίζει από την ένταση και σε βοηθά να βρεις ευκολότερα την εσωτερική σας ηρεμία. Ένα αφέψημα με απαλούς τόνους εσπεριδοειδών, ευωδιαστή λεβάντα και καταπραϋντικά αρώματα τίλιου και κρόκου αποκαθιστά την ισορροπία του οργανισμού και σε βοηθά να χαλαρώσεις.

Μάθετε περισσότερα: https://saristi.com/?lang=el
https://www.facebook.com/SaristiTea https://www.instagram.com/saristitea/

Regresar al blog